Over de Participarade

  De Participarade is een evenement waar Hoogvliet centraal staat.

  De identiteit van de “Hoogvlieter” is heel divers. Nieuwe Hoogvlieters, oude Hoogvlieters, jong, oud, verschillende achtergronden en diverse culturen. Wij willen verbindend bezig zijn en een evenement organiseren waar iedere Hoogvlieter zich thuis voelt.

  De Participarade is hiervoor het perfecte evenement. Hoogvliet kent geen grootschalige evenementen buiten de Participarade. Er zijn diverse kleinschalige projecten die op 1 straat, groep of wijk zijn gericht maar de Participarade verbindt alle Hoogvlieters.

  De Participarade is een evenement waar je mensen uit alle wijken en met diverse achtergronden samen ziet genieten van al het moois wat Hoogvliet heeft te bieden.
  Met z’n allen genieten van lekker eten, luisteren naar muziek, samen dansen, workshops, informatie over diverse instellingen, verenigingen en diverse kinderactiviteiten.

  Ook worden er diverse instellingen en verenigingen betrokken bij de Participarade.
  Deze verenigingen en instellingen hebben zo een plek om in contact te komen met het Hoogvlietse publiek en hun netwerk uit te breiden.

  Tijdens het dagprogramma krijgt Hoogvliets talent de mogelijkheid om op te treden op het podium en zijn er diverse activiteiten voor kinderen.

  De dag sluiten we af met een feest avond met diverse optredens.

  Om dit evenement toegankelijk te houden voor alle Hoogvlieters wordt er geen entree gevraagd is en is het bezoeken van de Participarade helemaal gratis.

  Laatste nieuws
  Sponsors & Partners