Aanmelden

Participeren & Aanmelden

Mee doen aan de Participarade?

Tijdens het festival zullen we diverse locaties beschikbaar stellen om Hoogvlietse organisaties, verenigingen of initiatieven een plek te bieden zicht te tonen aan het Hoogvlietse publiek.
Heb je interesse om mee te doen tijdens dit festival in de vorm van een activiteit, stand of workshop dan bieden wij u graag de ruimte hiervoor. Heeft u interesse neem dan contact met ons op.

Het dag programma waar u zich voor kunt aanmelden is van 13:00 tot 17:00

Wil jij tijdens de Participarade als gezondheidspartner aansluiten bij het Safari Fitfestival 55+?
Het is de gelegenheid waarbij jij als gezondheidsaanbieder kan laten zien wat je in huis hebt. Door middel van een gezondheidscheck of activiteit kom je op een laagdrempelige, positieve manier in aanraking met 55+ers die je op een andere manier mogelijk moeilijker kan bereiken. Daarnaast zet je je tijdens de safari samen met andere gezondheidsaanbieders in voor de vitaliteit van de 55+ers uit Hoogvliet. Een mooi initiatief waar je onderdeel van zou moeten worden!

Meld u aan via onderstaande button voor de Participarade of het FitFestival

Op het festival terrein komt een groot podium waarop diverse artiesten een optreden zullen verzorgen maar ook willen wij de mogelijkheid geven aan Hoogvliets talent het podium te gebruiken om hun kunsten aan het publiek van Hoogvliet te laten zien.

Zit je in een koor, dansclub, band of wil je met een ander talent bij ons op het podium staan, neem dan contact met ons op.
Voor optredens tijdens het talenten programma betalen wij geen gages.

Voor aanmeldingen voor het podium programma klik op onderstaande button

Voor vragen kunt met ons in contact komen door te mailen naar info@participarade.nl