Participarade verplaatst naar 2021

Lieve vrienden van de Participarade,

De Participarade 2020 had alle ingrediënten om een van de meest fantastische edities te worden, toffe artiesten voor het avondprogramma maar ook tijdens de dag weer een vernieuwd FitFestival, nieuwe deelnemers en eten om je vingers bij af te likken.

We hebben de afgelopen periode gebruikt om de mogelijkheden te onderzoeken om de Participarade te verhuizen naar een datum in september omdat we ontzettend graag onze 5e editie met jullie willen beleven.

Helaas is in de huidige situatie het nog niet mogelijk om een Participarade te organiseren zoals jullie dit van ons gewend zijn.Daarom moeten wij met pijn in ons hart mededelen dat de Participarade niet kan plaatsvinden in 2020 en dat deze verplaatst wordt naar zaterdag 28 augustus 2021.

Waar wij in 2016 de organisatie van de Participarade hebben overgenomen van de voormalige deelgemeente hebben we de afgelopen jaren gebouwd aan een evenement dat inmiddels een begrip in Hoogvliet is geworden.

Voor jullie “de Hoogvlieter” zullen we ook volgend jaar ons weer voor 100% inzetten om een evenement te organiseren waar wij weer met zijn alle samen kunnen komen.

Tot volgend jaar!

Team Participarade