Sponsors

Sponsors

Vorig jaar is voor de vierde keer de Participarade gehouden, hoewel dit voor het de huidige organisatie de tweede keer was, was het een daverend succes. Of, zoals een van de bezoekers het uitdrukte: “Dit was weer eens voor het eerst een echt gezellig Hoogvliets feest”.

In 2016 hebben we met de Participarade ook de prijs beste bewoners initiatief 2016 gewonnen.

De Participarade is een maatschappelijk evenement dat geheel op vrijwillige basis door Hoogvlieters wordt georganiseerd doormiddel van subsidie van de gemeente Rotterdam.

Voor het festival is een bewoners initiatief ingediend om in aanmerking te komen voor subsidie.

Het evenement, dat dit jaar gehouden zal worden op zaterdag 1 september 2018, is een evenement voor jong en oud. Het dagprogramma staat volledig in het teken van Participeren en Hoogvliet. We bieden een plek aan Hoogvlietse instellingen om zichzelf aan het publiek te tonen en in contact te komen met de inwoners van Hoogvliet.

Zo kunt u denken aan zorg instellingen, verenigingen, sportclubs en andere maatschappelijke projecten. Hierin proberen we een goede mix te vinden zodat elke doelgroep is vertegenwoordigd.

Ook is er van alles te doen voor kinderen en op het podium bieden we gedurende de dag Hoogvliets talent de mogelijkheid op te treden voor het publiek.

’s Avonds is er een muziekprogramma met optredens van diverse artiesten. Het afgelopen jaar was de grote publiekstrekker de Kik.

De organisatie van de Participarade brengt een hoop kosten met zich mee en om dit jaar weer groei te kunnen bewerkstelligen kunnen we dit niet realiseren met alleen de subsidie.

Ondanks de vele vrijwilligers die klaarstaan om dit evenement tot een gigantisch succes te maken kunnen we dit niet van de grond krijgen zonder een financiële bijdrage van diverse bedrijven. Daarom hebben we besloten dit jaar ons te gaan wenden tot sponsoren.

Vanzelfsprekend bieden wij u als tegenprestatie de mogelijkheid om uw onderneming onder aandacht te brengen. Uiteraard beschikken wij ook over een website, waar sponsoren hun bedrijfslogo met link kunnen plaatsen.

Ook bieden wij een mogelijkheden om reclame-uitingen te plaatsen op bijvoorbeeld onze reclamezuil langs de groene kruisweg en zullen we uw logo vermelden op ons drukwerk.

Heeft u interesse in om de Participarade te steunen met een sponsorbijdrage neem dan contact met ons op.

Wij zullen u een informatiepakket toesturen met de mogelijkheden, uiteraard staan wij open voor alle vormen van sponsoring.

Onze Sponsors